Maak kennis met onze bodemverbeteraars en meststoffen!

Maak kennis met onze bodemverbeteraars en meststoffen!

Bij de verhuis naar onze nieuwe vestiging hebben we laten weten dat we ons assortiment gestaag willen uitbreiden, rekening houdend met de vraag van onze klanten. Vandaag stellen we u graag ons assortiment meststoffen en een bodemverbeteraar voor. Aarzel niet contact op te nemen bij vragen, of kom gerust eens langs!

TerraCottem is een fysisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld om de water- en nutriëntenretentie van bodems en groeimedia te verhogen, de boven- en ondergrondse plantengroei te bevorderen en de irrigatiebehoefte tot 50% te verlagen. Het product dient homogeen te worden ingemengd in de wortelzone of groeimedia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haima Green is een samenstelling voor het voorjaars- en zomeronderhoud van gazons en (groene) beplanting. Voor een onmiddellijk en duurzaam resultaat gedurende 2 tot 3 maanden. Dankzij de toevoeging van extra ijzer en magnesium zorgt een bemesting met Haima Green voor een intense groenkleuring van gras en beplanting.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haima Assist is een kwalitatieve samengestelde organisch-minerale meststof met indirecte werking tegen mos. De organische stof verbeterd de vruchtbaarheid van de bodem en bevordert de ontwikkeling van het microbieel bodemleven. Het hoge kaliumgehalte zorgt voor een betere weerstand tegen vorst en betreding, dit is de ideale najaarsbemesting. Te gebruiken vanaf een temperatuur van 12°C.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haima Organo Top is een universele organisch-minerale meststof, verrijkt met hoogwaardige grondstoffen, waaronder bloedmeel. Voor gazons zorgt Haima Organo Top voor een gezonde en stabiele groei, waardoor het de ideale keuze is voor zoel de aanleg als het onderhoud van groene gazons.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multigro Season is ideaal voor het revitaliseren van de planten en gazons tijdens het voorjaar en de zomer. Deze meststof biedt langdurige voeding gedurende vier maanden bij 21°C en kan zelfs tot zes maanden effectief zijn bij 15°C, waardoor het geschikt is voor zowel aanleg als onderhoud. Het geleidelijke vrijkomen van voedingsstoffen minimaliseert verspilling en maximaliseert de groei. 

Deze site maakt gebruik van cookies Akkoord